Повідомити про корупцію або колабораційну діяльність

ВНУТРІШНІ ТА РЕГУЛЯРНІ КАНАЛИ ПОВІДОМЛЕНЬ ПРО МОЖЛИВІ ФАКТИ КОРУПЦІЙНИХ АБО ПОВ’ЯЗАНИХ З КОРУПЦІЄЮ ПРАВОПОРУШЕНЬ:

Уповноважений з питань запобігання корупції/відповідальна за роботу з викривачами: Білібін С. М., тел.: 048-49-6-11-19

Електронна пошта:  bdmuvgstop-kradiy@ukr.net

Роз’яснення щодо звернень, які громадяни надсилають електронною поштою

У разі коли Вам стали відомі факти порушення антикорупційного законодавства працівниками апарату Держрибагентства, територіальних органів, закладів, установ і підприємств, що належать до сфери управління Держрибагентства за наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною, Ви зможете повідомити на «лінію довіри» електронною поштою на адресу:
bdmuvgstop-kradiy@ukr.net.

Інформація на «лінію довіри» може надаватися також анонімно. Анонімне повідомлення про порушення вимог антикорупційного законодавства підлягатиме розгляду, якщо зазначена в ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені.

Анонімне повідомлення не може розглядатись як звернення громадян відповідно до Закону України «Про звернення громадян», а тому його надання не обумовлює обов’язкової підготовки відповіді заявнику.

Надана Вами інформація використовуватиметься керівництвом Держрибагентства як джерело для прийняття рішення щодо необхідності проведення перевірки або іншого реагування відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

Зразок повідомлення про корупцію