Заходи в боротьбі з вірусною інфекцією (COVID-19)

 У зв’язку з заходами в боротьбі з вірусною інфекцією (COVID-19), Білгород-Дністровським МУВГ, щоденно проводиться дезінфекція?‍?? кабінетів, дверних ручок і перила сходів спеціальними засобами?.Також:☑️ забезпечено наявність та застосування засобів індивідуального захисту у працівників ?;☑️ забезпечено виконання правил внутрішнього трудового розпорядку ? під час карантину ;☑️ посилено контроль за Продовжити читання Заходи в боротьбі з вірусною інфекцією (COVID-19)

Опубліковано у розділах: Новини

Водогосподарьска та гідрометеорологічна обстановка з 20 по 30 квітня 2020 року

За даними Гідрометцентру ЧАМ на території басейну нижнього Дністра протягом минулої декади спостерігалась ясна погода. Температура повітря була від -2,6 ºС до +22,8 ºС. Опади в межах Одеської області не спостерігались. На р.Дністер в межах Одеської області (водопост №2 – Продовжити читання Водогосподарьска та гідрометеорологічна обстановка з 20 по 30 квітня 2020 року

« День охорони праці».

⚠️На розширенній нараді у начальника Білгород-Дністровського МУВГ 04.05.2020р., згідно наказу №41 від 24.04.2020р. було проведено « День охорони праці».?☣️Тематика данного заходу « Зупинимо пандемію: безпека і здоровя на роботі можуть врятувати життя».З інформацією про стан охорони праці в управлінні доповів Продовжити читання « День охорони праці».

Опубліковано у розділах: Новини