Добрій вчинок

07.10.2020 р. при проведенні спеціалістами Білгород-Дністровського МУВГ планового обстеження річок та водних об’єктів на Крутоярівському ставку №1, було виявлено недалеко біля дамби в болоті білого лебедя. Птах заплутався в сітці, напевне декілька днів намагався вибратись, бо був дуже знесилений .Птаха Продовжити читання Добрій вчинок

Опубліковано у розділах: Новини

Спеціалістами Білгород-Дністровського МУВГ 07.10.2020р. було проведено планове обстеження річок та водних об’єктів Білгород-Дністровського та Саратського районів.

Спеціалістами Білгород-Дністровського МУВГ 07.10.2020р. було проведено планове обстеження річок та водних об’єктів Білгород-Дністровського та Саратського районів. Необхідно зазначити , що на обстежуваних річках, рівні води знизилися до найнижчих відміток за період регулярних спостережень. На водних об’єктах відбувається значне заростання русел, Продовжити читання Спеціалістами Білгород-Дністровського МУВГ 07.10.2020р. було проведено планове обстеження річок та водних об’єктів Білгород-Дністровського та Саратського районів.

Опубліковано у розділах: Новини

Планове обстеження річок та водних об’єктів Білгород-Дністровського та Саратського районів.

Спеціалістами Білгород-Дністровського МУВГ 07.10.2020р. було проведено планове обстеження річок та водних об’єктів Білгород-Дністровського та Саратського районів. Згідно обстежень складено акти, виявлено найбільш проблемні ділянки річок. Так, в ході обстеження, виявлено багато фактів забруднення русла річки Алкалія в межах с.Старокозачє місцевими Продовжити читання Планове обстеження річок та водних об’єктів Білгород-Дністровського та Саратського районів.

Опубліковано у розділах: Новини