Онлайн-навчанні з курсу «Плани управління річковим басейном»

27.05.21р. спеціалісти Білгород-Дністровського МУВГ прийняли участь у онлайн-навчанні з курсу «Плани управління річковим басейном» у рамках загальної короткострокової освітньої програми підвищення кваліфікації. Проводиться навчання центром підвищення кваліфікації працівників водного господарства.Навчання проводилось на тему «економічний аналіз водокористування» експертом Овчаренко І.І.

Опубліковано у розділах: Новини

З Днем народження!

Колектив Білгород-Дністровського МУВГ вітає з Днем народження провідного інженера -гідротехніка Коріня А.! Найголовніше побажання в День народження — здоров’я. Все інше неодмінно збудеться. Нехай також буде море енергії, яка буде литися через край і сприяти якнайшвидшому виконання задуманих мрій. Будьте Продовжити читання З Днем народження!

Опубліковано у розділах: Новини

З Днем народження!

Колектив Білгород-Дністровського МУВГ вітає з Днем народження провідного економіста Удуденко Ірину! Нехай життя буде схоже на яскравий вернісаж. Картини сімейного щастя, змінюються успіхами дітей, захоплюючими пригодами і акварелями любові. Чарівна колега, вітаємо з днем народження!

Опубліковано у розділах: Новини

День Дністра

З 2018 року Україна спільно із Молдовою відзначає день Дністра у останню неділю травня. Ідея відзначення Міжнародного дня Дністра полягає в тому, щоб нагадати всім мешканцям басейну про культурну та природну цінність унікальної річки. Відзначити день Дністра спеціалісти Білгород-Дністровського МУВГ, Продовжити читання День Дністра

Опубліковано у розділах: Новини