Білгород – Дністровським МУВГ проводилась робота по встановленню та оновленню водоохоронних знаків?

☑️На протязі 2020 року Білгород – Дністровським МУВГ проводилась робота по встановленню та оновленню водоохоронних знаків?. Встановлені водоохоронні знаки на межах водоохоронних зон прибережних захисних смуг водних об’єктів, несуть інформаційно-охоронне навантаження ?‍??і є складовою частиною системи інформування населення, земле і водокористувачів про межі та обмеження господарської діяльності на цих територіях.
? Раніше водоохоронні знаки виготовлялись на залізобетонних плитах , згідно технічних умов ТУ 33-01033603-001-200. Такі знаки необхідно було оновлювати один-два рази на рік. Білгород-Дністровським МУВГ було прийнято рішення виготовити водоохоронні знаки на банерній тканині в рекламному агентстві за допомогою голографії.
? Банерна тканина прикріпляється на залізобетонну плиту і має гарний вигляд. Вартість такого водоохоронного знаку набагато нижча, а вимоги експлуатації відповідають технічним – не нижче 7 років. Вже Білгород-Дністровським МУГ встановлено таки знаки біля джерела «Мирне», джерела Іоана Сочавського, на річці Алкалія, магістральному каналі Білгород-Дністровської зрошувальної системи, РЗУ та в Саратському районі в ПЗС річці Сарата і Хаджидер.
✔️ Білгород – Дністровське МУВГ планує продовжувати роботу по оновленню всіх водоохоронних знаків на території Білгород-Дністровського, Саратського та Тарутинського районів.?☘️?

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

На изображении может находиться: 1 человек, стоит и на улице

На изображении может находиться: 6 человек, в том числе Борис Бурлак, люди стоят, дерево, трава, на улице и природа

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

На изображении может находиться: 1 человек, на улице

Нет описания фото.

На изображении может находиться: на улице

На изображении может находиться: люди стоят, небо, трава, дерево, на улице и природа