Використання нової японської техніки

????⚙️12.04. на напорному трубопроводі через зношеність металевих труб стався порив меліоративної мережі.Цю аварійну ситуацію вдалось ліквідувати за допомогою екскаваторів-погрузчиків, які Білгород-Дністровське МУВГ отримало від Японії в якості гуманітарної допомоги.????????
Нові екскаватори в роботі – це маневренна, дуже функціональна та потужна техніка.Японські екскаватори відповідають всім вимогам ефективної праці. Завдяки новітнім технічним розробкам ці машини в процесі роботи використовують мінімальну кількість палива, практично не виробляють шум, а екологічні характеристики відповідають європейським стандартам.
Кабіна обладнана за останнім словом техніки. Машина має все необхідне для комфортної експлуатації: сенсорна панель управління, яка відображає інформацію про поточні процеси і стан систем. Створені прекрасні умови для оператора: спліт система, зручне крісло, висока оглядовість, шумоізоляція. Японські екскаватори мають можливість однаково ефективно працювати на болотистій місцевості, на грунті, в кар’єрах і міських вулицях.
Дякуємо за таку новітню та досконалу техніку, за допомогою якої маємо можливість більш ефективно працювати!