Всесвітній День води!

??22 березня прогресивне людство відзначає Всесвітній день води!Традиційно, щороку нашими спеціалістами , цей день відзначався різноманітними просвітницькими заходами для школярів та молоді, акціями по прибиранню берегу лиману та річки Дністер.
Але війна , яка розпочалась росією 24 лютого, все змініла. Ми всі розуміємо, що наразі нашій Українській армії, яка борононить нас, необхідна підтримка.Тому прийнято колективне рішення про те , що кошти нашої заробітної плати за один робочий день будуть перераховані на потреби ЗСУ. Таке бажання виявили 179 працюючих , а це сума близько 40 тис. грн..
Білгород-Дністровське управління водного господарства має велику відповідальність перед сільгоспвиробниками та планує вже найближчим часом подавати воду на поля .Наш вклад в перемогу –це вчасно подана на поля зрошувальна вода, без якої не виросте овочева продукція, зернові, кукурудза, виноград та інше.Продовольча база –це основа для відбудови України та має бути в приорітеті.???????
Колектив Білгород-Дністровського МУВГ працює в напруженому графіку та закінчує всі ремонтні роботи на головній насосній станції, підготовлені насоні станції для подачі води на поля. Все буде Україна!!!!??
Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)
Возможно, это изображение (2 человека и на открытом воздухе)