В Білгород-Дністровському МУВГ розпочався поливний сезон 2023!!!

В зрошувальні канали Білгород-Дністровської зрошувальної системи подана перша поливна вода з річки Дністер на поля водокористувачів району. Для забезпечення потрібних об’ємів , згідно заявок та заключених договорів, була проведена важлива робота взимку. На головній насосній станції проведено ремонт насосно-силового обладнання, проведено ремонт відкритих каналів, заміна плит перекриття каналів, зачистка аванкамер на ГНС, НСП-7,9 та інш. На випадок відключень електроенергії придбано генератор потужністю 40 квт
Згідно заключених договорів на 2023 рік , площа зрошення, яку обслуговує Білгород-Дністровське МУВГ збільшиться до 6,46 тис. га, що на 20% більше ніж у минулому році. Вартість зрошувальної води суттєво не збільшилась. Станом на сьогодні зрошують ранні овочеві культури такі фермерські господарства СВК «Колос», СВК «Удобне».
В зоні ризикованого землеробства, якою є Одещина лише зрошення гарантує високі врожаї, а відповідно праця сільгоспвиробників буде ефективною і на столах наших громадян буде доступна овочева продукція!!!
Возможно, это изображение водоем
Возможно, это изображение водоем
Возможно, это изображение водоем