День Дністра!

В останню неділю травня відзначається в Україні День Дністра. Щороку, спеціалісти Білгород-Дністровського МУВГ проводили різноманітні заходи до цієї дати, такі як прибирання території вздовж Дністра, оновлення водоохоронних знаків в ПЗС Дністра та інше.
Цього року , складна обстановка через воєнну агресію росії, обмежила можливості, але начальник Білгород-Дністровського МУВГ Бурлак Б.І. підтримав наше бажання виїхати до Дністровського лиману на прибирання. І не змінюючи традицій, група спеціалістів за власним бажанням, виїхала на прибирання берегу Дністровського лиману. Взявши пакети для сміття, рукавички ми пройшли берег Дністровського лиману від Білгород-Дністровської фортеці ( більше 1,5км) , зібрали 10 пакетів сміття, помилувались гарними краєвидами та прибрали берег лиману.
Звичайно , такими акціями не вирішити проблем забруднення нашим водойм, але якщо кожен , хто відпочиває прибере своє місце відпочинку і ще трішки далі, то береги будуть чистими і гарними, а вода в водоймах прозорою!
Возможно, это изображение 1 человек, стоит и природа
Возможно, это изображение 4 человека, люди стоят и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 6 человек, люди стоят и на открытом воздухе
Возможно, это изображение 1 человек, дерево, озеро и природа
Возможно, это изображение 1 человек, природа и водоем
Возможно, это изображение 2 человека, на открытом воздухе и дерево
Возможно, это изображение 1 человек, стоит, природа и водоем
Возможно, это изображение человек, ребенок и на открытом воздухе