Зустріч з орендарами Білгород-Дністровського району

30. 09.22 в приміщенні Старокозацької ОТГ, за ініціативи голови Білгород-Дністровської райдержадміністрації Самокиш В.П. було проведено нараду з орендарями водних об’єктів Білгород-Дністровського району.Основною темою зустрічі з орендарями були питання гідродинамічної безпеки в умовах збройної агресії з боку російської федерації, на виконання відповідного розпорядження Одеської державної адміністрації від 22.09.2022р.
Голова Білгород-Дністровської ОТГ Самокиш В.П. наголосив присутнім про необхідність розробки заходів та алгоритмів дії при виникненні ситуацій, коли може бути розрушена ГТС та вислухав орендарів водних об’єктів щодо проблемних питань .
В нараді прийняла участь начальник відділу водних об’єктів та ТЕБ Білгород-Дністровського МУВГ Давидович Л,П. В зверненні до орендарів в.о. вона підкреслила про необхідність дотримання порядку та умов дотримання господарської діяльності в межах ПЗС, про необхідність рівневого контролю та контролю якості води, про необхідність надання до диспетчерської МУВГ щодобово інформації про стан ГТС.та інші питання.
Возможно, это изображение 3 человека, люди сидят, люди стоят и в помещении
Возможно, это изображение 1 человек и в помещении
Возможно, это изображение 5 человек, люди стоят и в помещении