Зустріч з французьською делегацією

???????? ???????? Зустріч з французьською делегацією
???? Начальник Білгород-Дністровського МУВГ Бурлак Б.І та заступник Попов С.В. прийняли участь у важливій нараді 7.02.2024 з французьською делегацією, яка відбулась в Одеській обласній адміністрації .В нараді приймали участь П’єр Ельброн-керівник делегації та уповноважена особа від президента Франції Макрона, Сиріль Бельє-інвестор Французьської сторони, представник державних і приватних компаній, від Державного агентства меліорації та рибного господарства-Кот Т.П., спеціалісти облдержадміністрації.
✔️На нараді розлядались питання розвитку меліоративної галузі України та Одещині зокрема.Французька делегація має на меті розробку спільних проектів та допомогу для такої важливої галузі розвитку Одещини- меліорації.
✔️Чорноземи Одещини,гарні кліматичні умови в поєднанні зі зрошенням-це основа гарних врожаїв на полях та стабільності продовольчої бази!????????????????????
????Такі зустрічі надихають та дають надію на розвиток нашої галузі, впевненість в тому що розвинені європейські країни, як Франція, вбачають великій потенціал в меліорації і будуть надавати допомогу в її розвитку на Одещині.