Міжнародний водний форум “AQUA UKRAINE”

З метою впровадження світових стандартів і провідних досягнень у водному господарстві щорічно в Україні восени проходить Міжнародний водний форум «AQUA UKRAINE». Варто зазначити, що захід має найвище визнання серед міжнародних виставок – сертифікат Всесвітньої організації виставкової індустрії (UFI).
Цьогоріч виставка проходитиме з 19 по 21 жовтня на території Міжнародного виставкового центру.
Державне агентство водних ресурсів України щорічно долучається до проведення виставки та заходів ділової програми, під час яких висвітлюється діяльність відомства та водогосподарських організацій у напрямках забезпечення населення та галузей економіки водними ресурсами, експлуатації державних меліоративних фондів, захисту територій від шкідливої дії вод, міжнародної діяльності та створення сприятливого інвестиційного клімату у сфері водного господарства, підвищення рівня громадської відповідальності щодо охорони та запобігання забрудненню водних ресурсів тощо.
Наразі Держводагентство активно проводить організаційний процес підготовки виставкової експозиції та готує безліч цікавинок до презентації діяльності відомства на XІХ Міжнародній спеціалізованій виставці «AQUA UKRAINE – 2021». Про перебіг підготовки, а згодом і події самої виставки ми обов’язково інформуватимемо на нашому вебсайті.
 
Возможно, это изображение (текст «19-21 жовтня AQUA Approved Event ufi XIX мжнародний 2021 UKRAINE водний форум украïна, M. киïв мжнародний виставковий центр»)