Нарада про підсумки роботи меліоративної галузі за 2023 рік.

Гарні підсумки 2023 року!!!!
27.12.2023 року відбулась онлайн-нарада під головуванням першого заступника Голови Державного агентства меліорації та рибного господарства України Тараса Кота, на якій було підведено підсумки роботи меліоративної галузі за 2023 рік.
Білгород-Дністровське МУВГ назване одним із лідерів по управлінням , які надають послуги по зрошенню.В 2023 році по меліоративним мережам Білгород-Дністровського МУВГ подано в 3,5 рази більше зрошувальної води ніж в минулому сезоні.
Насправді, за цими показниками стоїть цілодобова праця колективу та правильна організація процесу подачі води на поля наших виробників сільгосппродукції!
Гарні показники за 2023 рік – це організація в зимовий період планових ремонтних робіт, що забезпечує роботу насосна – силового обладнання влітку, коли вкрай необхідно подавати воду безперервно і згідно заявлених в договорах об’ємах,це цілодобова робота диспетчерської служби, яка регулює процес подачі в потрібну точку необхідного об’єму води, це відповідальна і професійна робота машиністів на місцях. Кожна ланка колективу і кожний спеціаліст Білгород-Дністровського МУВГ вносить свою часточку роботи задля гарного спільного результату!
Тож маємо плани на прийдешній 2024 рік, вміємо і будемо працювати ! Миру і процвітання Україні!