Проведення робіт щодо відновлення та встановлення водоохоронних знаків.

???????? З метою покращення інформаційного забезпечення для населення про наявність смуг відведення вздовж відкритих каналів меліоративних систем , працівниками Білгород-Дністровського міжрайонного управління водного господарства виконувалися роботи з відновлення та встановлення водоохоронних знаків.
☘️????‍???? Для потреб експлуатації та захисту від забруднення, пошкодження і руйнування магістральних, міжгосподарських та інших каналів на зрошувальних і осушувальних системах, гідротехнічних та гідрометричних споруд встановлюються водоохоронні зони, у межах яких виділяються смуги відведення з особливим режимом користування. ????
Земельні ділянки в межах смуг відведення надаються управлінням водного господарства для спеціальних потреб і можуть використовуватися ними для створення водоохоронних лісонасаджень, берегоукріплювальних та протиерозійних гідротехнічних споруд, виробничих приміщень.
Розміри смуг відведення встановлюються за проектом із землеустрою, які замовляються, розробляються, погоджуються і затверджуються у порядку, що передбачений статтями 26, 30 і 47 Закону України «Про землеустрій».