Проведено обєктові тренування з цивільного захисту.

Нещодавно в Білгород-Дністровському МУВГ проведено обєктові тренування з цивільного захисту .Тема тренування –протипожежна безпека, імітувалась пожежа в приміщенні управління.
Про початок проведення учбових тренувань було оповіщено дзвоником гучного бою ( сирена).Всі працівники МУВГ евакуювались з кабінетів до пункту збору , попередньо зачинивши вікна в кабінетах. Процес евакуації контролювала голова комісії з евакуації Танова Т.М. На пункті збору ( актовий зал) голова евакомісії доповіла , що в приміщенні управління не залишилось на робочих місцях працівників – всі присутні на пункті збору. Далі ланка інженерної розвідки провела розвідку можливої пожежі на складі, аварійно-технічна ланка і рятувальна ланки, теж діяли згідно плану.
По завершенню тренувань всі члени ланок у пункті збору ,в черговий раз нагадали, як користуватись протигазом і вогнегасником. Ці прості знання та правила повинні знати всі, адже це особиста безпека кожного і знання цих правил в критичних ситуаціях можливо збереже чиєсь життя.
Возможно, это изображение 9 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении
Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и на открытом воздухе
Нет описания фото.
Возможно, это изображение 1 человек и в помещении
Возможно, это изображение в помещении