Робоча нарада з водокористувачами Одеської області, щодо стану реформи галузі меліорації та готовності зрошувальних систем до поливного сезону 2023 року.

30 березня 2023 року в приміщенні Одеської обласної державної (військової ) адміністрації відбулась робоча нарада з водокористувачами Одеської області, щодо стану реформи галузі меліорації та готовності зрошувальних систем до поливного сезону 2023 року.
В нараді прийняли участь посадові особи обладміністрації, заступник голови Державного агентства меліорації та рибного господарства- Тарас КОТ,Павло БУЛАНОВИЧ-директор департаменту екології та природних ресурсів Одеської державної обласної кадміністрації , Алла СТОЯНОВА- директор Департаменту аграрної політики Одеської державної обласної кадміністрації та інші.
В цій нараді прийняв участь начальник Білгород-Дністровського МУВГ БУРЛАК Борис Іванович .На нараді були обговорені питання створення ОВК ( об’єднання водокористувачів), яких всього в Україні створено 13 , начало посівного сезону та інші.
Возможно, это изображение 5 человек и люди стоят
Возможно, это изображение 1 человек и в помещении