Спеціалістами відділу водокористування Білгород-Дністровського МУВГ було здійснено виїзд на поля водокористувачів для пломбування водолічильників.

Водооблік – це залог взаєморозуміння , співпраці та ефективної роботи Білгород-Дністровського МУВГ та водокористувачів , які здійснюють зрошення та ведуть забір води з державної системи.
З цією метою, спеціалістами відділу водокористування Білгород-Дністровського МУВГ було здійснено виїзд на поля водокористувачів для пломбування водолічильників.Новий водокористувач ТОВ ім.. Мічуріна встановив 2 електронних водолічильника «ІРКА», адже плани у них в цьому році зрошувати 825 га з НСП-7,9.Також проведено опломбування точок водо виділу інших водокористувачів, в їх присутності .
Однією з важливих умов надання послуг з водоподачі на зрошення є налагодження достовірного водообліку на водозабірних спорудах та в точках водовиділів водокористувачам ,саме це забезпечують водолічильники. Налагоджена система водо обліку дає можливість Білгород-Дністровському МУВГ оперативно керувати водорозподілом по міжгосподарським каналам і забезпечувати виконання договірних умов при водоподачі на зрошення.
Возможно, это изображение (на открытом воздухе)
Возможно, это изображение (в помещении)
Возможно, это изображение (на открытом воздухе)
Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)
Возможно, это изображение (1 человек, стоит и на открытом воздухе)
Возможно, это изображение (1 человек, стоит и на открытом воздухе)
Возможно, это изображение (один или несколько человек и на открытом воздухе)