Прийняття участі у семінарі «Про теоретичні засади державно-приватного партнерства та фактичні приклади реалізації проєктів ДПП в Україні»

П9 січня 2020 р. начальник Білгород-Дністровського МУВГ Бурлак Б.І., головний економіст Бойчук Т.Д і провідний інженер з підготовки кадрів Новак Л.А прийняли участь у семінарі, який проводився у БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю, на тему «Про теоретичні засади державно-приватного партнерства та фактичні приклади реалізації проєктів ДПП в Україні». Для керівників та спеціалістів підвідомчих управлінь БУВР РП та НД проводила навчання Наталія Піроженко, доцент кафедри державного управління та місцевого самоврядування ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат наук з державного управління.
Семінар був корисним та цікавим, адже зрозуміло, що спільна робота дає можливість підвищити якість реалізації державної політики в галузі управління водних ресурсів за рахунок співпраці з приватним сектором економіки.

На изображении может находиться: 3 человека, люди сидятНа изображении может находиться: 4 человека, в том числе Борис Бурлак и Людмила Новак, люди сидят и в помещении

На изображении может находиться: 3 человека, люди сидят