Інвентаризація водних об’єктів на території Старокозацької ОТГ

Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України Д.Шмигаля від 19.07.2021р. № 19111/66/1-21 та на виконання протокольного рішення за підсумками наради щодо виконання пункту 5 Рішення ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021р. «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади» ,введеного в дію Указом Президента України від 29квітня 2021р №180/2021 та листа Держводагентства України №5073/3/6/11-21,структурні підрозділи Держводагентства разом з органами місцевого самоврядування наразі проводять інвентаризацію водних об’єктів .
30.09.21р. спеціалісти Білгород-Дністровського МУВГ проводили інвентаризацію водних об’єктів на території Старокозацької ОТГ, це одна з найбільших ОТГ та має найбільшу кількість ставків, річок, водосховищ на своїй території. Конструктивна та налагоджена робота з землевпорядниками, які входять до комісії з інвентаризації, дала позитивний результат та обмін інформацією щодо використання земель водного фонду.
Спеціалістами відділу ВО та ТЕБ Білгород-Дністровського МУВГ було провено обстеження водних об’єктів на території Старокозацької ОТГ : Старокозацькі ставки №1,3,4, Петрівські ставки, Козацькі ставки №1,2, Крутояровські ставки № 1,2, Староцаричанський та Новоцаричанський ставки та інш. Результати обстежень занесено в акти, висновки та пропозиції надіслано орендарам та органам місцевого самоврядування.
Возможно, это изображение (2 человека)
Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и на открытом воздухе)
Возможно, это изображение (Лариса Давидович, стоит и небо)
Возможно, это изображение (небо, природа и водоем)