Робочі будні Білгород-Дністровського МУВГ.

?Головна насосна станція Білгород-Дністровського МУВГ- це серце всієї зрошувальної системи, тому багато уваги приділяється умовам, в яких працюють тут машиністи. Для безпечного виконання контролю за роботою потужних насосних агрегатів необхідно було звести металеві площадки над трубопроводом. Такі металеві площадки зі сходинками необхідні для забезпечення техніки безпеки та зручності в роботі машиністів головної насосної станції Білгород-Дністровського МУВГ.??‍?
Машиністами головної насосної станції Білгород-Дністровського МУВГ проведено заміну та ремонт решіток в аванкамері.Решітки аванкамери періодично підлягають ремонту та очищаються від бруду та сміття, адже вони захищають потужні насоси від попадання в них цього сміття.
В рамках виконання заходів з підготовки до осінньо-зимового періоду, в приміщенні будівлі РЗУ , якісно зроблено грубу для опалення, з дотриманням вимог правил техніки безпеки. В зимовий період машиністи РЗУ зможуть обігріватись, виконуючи свої обов’язки , дрова та вугілля вже заготовлено.
Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)
Нет описания фото.
Возможно, это изображение (1 человек, стоит и на открытом воздухе)
Нет описания фото.